projects

BIOMERICS

THE STORY

Biomerics started their partnership with Infinity Group with a smaller office extension project. Then, over the course of a year, our work expanded to include the entire building. We led their team through visioning workshops to learn their business goals and to collectively understand how physical space could support their growth. With an interest in transforming this location into a regional business hub, our Design team collaborated with the Biomerics leadership and marketing teams to create an impressive lobby and café area. All of this while holistically integrating the elevated design aesthetic both on the inside and outside of the building.

PROJECT DETAILS

  • Company:Biomerics
  • Headquarters:Salt Lake City, UT
  • Location:Monroe, CT
  • Size:63,000 SF
  • Practice:

    IG Strategy
    IG Design
    IG Architecture
    IG Engineering
    IG Construction

Sue Estronza, a Biomerics employee who works in quality control is most impressed by the natural light in the new spaces. She said, “You can see the outdoors, it’s more clear. The outcome of it looks modern. It motivates us to come to work, and it feels brand new.”