projects

SAFETY REINFORCED – NEWS MEDIA

THE STORY

NBC wanted to safely bring their employees back to their Connecticut studio and workspaces and needed a partner to develop a strategy. They trusted Infinity Group to audit their space for COVID-19 safety compliance as well as deliver a custom, secure solution that elegantly integrated into their existing aesthetic.

PROJECT DETAILS

  • Company:NBC
  • Headquarters:New York City, NY
  • Location:West Hartford, CT
  • Size:6,300 SF
  • Practice:

    CLEAR architecture
    CLEAR engineering
    CLEAR construction
    CLEAR strategy

“The new normal should inspire confidence that safety is paramount, but that shouldn’t be the end of the conversation. If COVID-19 safety measures and materials can be designed beautifully, you forget they’re there.” -Laura Merrill, Infinity Group Director of Design
“Construction and installation of the desk dividers and felt panels needed to be done in a non-intrusive way. We had a tight timeline to get the work done, and managed the logistics to avoid disruption to their day to day work.” – Martin Gedek, Infinity Group Director of Construction