projects

BOLDNESS DELIVERED – BIOTECHNOLOGY COMPANY

THE STORY

With functionality and aesthetics in mind, a biotechnology company partnered with Infinity Group to grow their office space to accommodate more employees. This project, inside an historic building, blended modern elements like glass doors with black metal hardware and wood slat accent walls with the exposed brick and open loft-style ceilings.

PROJECT DETAILS

  • Company:Biotech Company
  • Headquarters:New Haven, CT
  • Location:New Haven, CT
  • Size:9,000 SF
  • Practice:

    CLEAR engineering
    CLEAR construction

When you approach the space, you will notice the beautiful natural wood slatwalls arching over minimalist glass doors and bright pops of orange mixing with a soothing white palette inside.
Infinity Group crews installed offices encased in glass to keep sight lines clean while our engineering crews carefully mapped extensive HVAC systems across the open ceiling.